utorak, 27. prosinca 2011.

Oglašavanje sa Google AdWords

Oglašavanje sa Google AdWords je najefikasniji način usmjeravanja posjetitelja i potencijalnih kupaca na vaše internet stranice, za vaše proizvode ili usluge. Uz stručnu analizu stranica vaših internet stranica preporučiti ćemo izbor ciljanih ključnih riječi koje imaju visoku vjerojatnost pri traganju vaših potencijalnih kupaca. To će povećati prodaju i prisutnost vaše internet stranice na Internetu. Zamislite potencijalnog kupca kako traži na Googleu, najvećoj i najviše korištenoj tražilici na svijetu, usluge ili proizvode koje nudite i vaša internet stranica dolazi na vrh stranice s rezultatima! Najbolji dio je da se rezultati pokazuju svaki put; mi samo trebamo platiti kada netko stvarno klikne na vaš oglas.

* Zato što uz odličnu optimizaciju internet stranica i dalje želimo osigurati vidljivost vaše internet lokacije potencijalnim kupcima koji koriste različite ključne riječi koje se odnose na vaš proizvod ili uslugu.
* Pomoću Google AdWordsa možete imati kvalitetu posjeta na svoju Internet lokaciju i ciljane klijente.
* Jer donosi neposredne rezultate koji se mogu izmjeriti i pregledati u svrhu poboljšanja prometa klijenata.
* I na kraju, "Zato što se isplati!"


Google tražilica funkcionira pretraživanjem ključnih riječi. Kupci upišu ključne riječi za usluge i proizvode koje traže. Internet stranice koje odgovaraju zadanim kriterijima nalaze se na stranici rezultata sa Google AdWordsom, vaša internet stranica je istaknuta na vrhu stranice s rezultatima a rezultat je potencijalno visok promet na vašoj internet lokaciji od strane zainteresiranih kupaca.

* Prvo pažljivo analiziramo vaše postojeće internet stranice, budžet te promet posjetitelja.
* Zatim odabiremo određene ključne riječi na temelju vašeg poslovanja, koje imaju visoku vjerojatnost da će se koristiti u potrazi potencijalnih kupaca. Također pripremamo učinkovit tekst za oglašavanje.
* Kada posjetitelj obavlja pretraživanje u Googleu sa ključnim riječima koje se odnose na vašu tvrtku, vaš oglas se nalazi na vrlo vidljivom djelu stranice s rezultatima.
* Posjetitelj vidi vaš oglas te s klikom na njega ide izravno na vaše internet stranice gdje se mogu kupiti vaši proizvodi ili usluge.
* Detaljna statistika s rezultatima pretraživanja i rezultatima klikova na vaš oglas pružaju informacije koje su bitne za uspjeh vaše reklamne kampanje.

Nema komentara:

Objavi komentar